Elektromos Palacsintasütő Zurrichberg

12 290 Ft14 290 Ft (-14%)

Rendelhető

A tapadásmentes felület, a szabályozható hőmérséklet és a kényelmes kezelési funkciók révén könnyedén és gyorsan készítheti el a tökéletes desszerteket.

Összehasonlítás

12 290 Ft14 290 Ft (-14%)

Termékleírás

  1. Tapadásmentes Sütőfelület: A 31 cm átmérőjű, tapadásmentes sütőfelület biztosítja, hogy a palacsinták könnyedén leváljanak, és tökéletesen megsüljenek anélkül, hogy leégne vagy leragadna a tészta.
  2. Vezetéktartó Rendszer: A palacsintasütő alján található vezetéktartóval a kábel nem fog az útba lenni a sütés során, így kényelmesebb és biztonságosabb a használata.
  3. Szabályozható Hőmérséklet: A készülék hőmérséklet-szabályozó funkciója lehetővé teszi, hogy a különböző típusú tésztákhoz ideális hőmérsékletet állíthasson be.
  4. Készenléti Jelző és Ki/Be Kapcsoló: A készülék készenléti jelzővel és ki/be kapcsoló gombokkal rendelkezik, amelyek egyszerűvé és intuitívvá teszik a kezelést.
  5. Teljes Sütési Készlet: A palacsintasütő forgató lapáttal és palacsinta tészta eloszlatóval érkezik, így minden szükséges eszközt tartalmaz a tökéletes palacsinták elkészítéséhez.
  6. Csúszásmentes Talp: A stabil, csúszásmentes talp garantálja, hogy a készülék biztonságosan a helyén maradjon a sütés során.

  Műszaki Adatok:

  • Feszültség: 220-240 V, 50 Hz
  • Teljesítmény: 1500 W
  • Sütőfelület Méretei: Átmérő: 31 cm, Magasság: 7 cm
  • Készülék Méretei: Hosszúság: 31 cm, Szélesség: 31 cm, Magasság: 7 cm

  Ez a professzionális palacsintasütő ideális választás minden háztartásba. A tapadásmentes felület, a szabályozható hőmérséklet és a kényelmes kezelési funkciók révén könnyedén és gyorsan készítheti el a tökéletes desszerteket. A készülék erős teljesítménye és praktikus kialakítása garantálja a hosszú távú, megbízható használatot.

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Elektromos Palacsintasütő Zurrichberg”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Elektromos Palacsintasütő Zurrichberg

12 290 Ft14 290 Ft (-14%)

Kosárba rakom