Mosogató Csaptelep Kihúzható Konyhai

12 490 Ft

Rendelhető

  • A konyhai csaptelep vagy konyhai mosogató csap, egy olyan eszköz, amely a konyhai mosogatóban lévő víz áramlását és hőmérsékletét szabályozza.
Összehasonlítás

12 490 Ft

Termékleírás

Ismerje meg a Konyhai Csaptelep Kivételes Tulajdonságait és Funkcióit!

A konyhai csaptelep, más néven konyhai mosogató csap, nem csupán egy egyszerű eszköz a konyhában – ez egy olyan megoldás, melynek feladata, hogy szabályozza és pontosan beállítsa a víz áramlását és hőmérsékletét a mosogatóban.

Ez a csaptelep egyszerre biztosítja a meleg és hideg víz összekeverését egyetlen kifolyón keresztül. Kényelmét növeli, hogy mindössze egyetlen fogantyú vagy kart kell mozgatnia a tökéletes víz hőmérséklet eléréséhez.

A konyhai csaptelepeknek számos stílusa és kivitele létezik, így biztosan talál olyat, ami tökéletesen illeszkedik konyhájához. Kiválóan alkalmazkodnak a modern és a hagyományos konyhai kialakításokhoz is.

Az SUS304 rozsdamentes acélból készült csaptelep rendkívül strapabíró és hosszú élettartamú. A fekete és szatén nikkel színek közül választhat, így biztosan illeszkedik a konyhai stílusához.

Tegye hatékonyabbá mindennapi konyhai teendőit a segítségével! A konyhai csaptelep méretei ideálisak, 420 mm x 220 mm, így tökéletesen illeszkedik a mosogatójához.

Válassza a minőséget és a praktikusságot egy kiváló konyhai csaptelep formájában. Rendelje meg most, és tegye könnyebbé mindennapjait a konyhában!

  • A konyhai csaptelep vagy konyhai mosogató csap, egy olyan eszköz, amely a konyhai mosogatóban lévő víz áramlását és hőmérsékletét szabályozza.
  • Egyetlen kifolyóba egyesíti a meleg és a hideg vízellátást, így a felhasználók egyszerűen beállíthatják a víz hőmérsékletét és áramlását egyetlen fogantyúval vagy karral.
  • A konyhai csaptelepek általában a mosogatóra vagy a munkalapra vannak felszerelve, és különféle stílusban és kivitelben készülnek, hogy kiegészítsék a különböző konyhai kialakításokat.
  • Nélkülözhetetlenek az olyan feladatokhoz, mint a mosogatás, az edények megtöltése, valamint kényelmes és hatékony vízforrás biztosítása a konyhában.
  • Anyaga: SUS304 rozsdamentes acél
  • Szín: fekete / szatén nikkel Kérjük rendeléskor a megjegyzés rovatban feltűntetni a kívánt színt
  • Mérete: 420mm x 220mm

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Mosogató Csaptelep Kihúzható Konyhai”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Mosogató Csaptelep Kihúzható Konyhai

12 490 Ft

Kosárba rakom