Pizza Sütőforma Négyrészes Állvánnyal

5 690 Ft

Rendelhető

Tökéletes választás minden pizza szerelmese számára. Egyszerre akár négy pizzát is süthet, miközben a perforált aljzat biztosítja a tökéletes, ropogós alapot.

Összehasonlítás
Cikkszám: VSM-00011893 Kategóriák: ,

5 690 Ft

Termékleírás

Pizza Sütőforma Készlet Négyrészes Állvánnyal

Termék Jellemzői:

  1. Négy Szintes Sütőállvány: A Zilner ZL 2134 pizza sütőforma készlet egyedülálló, négy szintes sütőállvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi négy pizza egyidejű sütését a sütőben.
  2. Négy Pizza Sütőforma: A készlet tartalmaz négy, 32 cm átmérőjű pizza sütőformát, amelyek tökéletes méretűek a standard háztartási pizzák elkészítéséhez.
  3. Perforált Aljzat: A formák perforált aljzata biztosítja a pizza alapjának ropogós textúráját, megakadályozva a nedvesség felgyülemlését.
  4. NON STICK Bevonat: A pizzablachok speciális, tartós NON STICK bevonattal vannak ellátva, ami megakadályozza az ételek tapadását és könnyűvé teszi a tisztítást.
  5. Rolled Edges: A formák erősített, rolozott szegélyekkel rendelkeznek, amelyek növelik a tartósságot és megkönnyítik a kezelést.
  6. Magas Minőségű Acél Állvány: Az állvány kiváló minőségű acélból készül, biztosítva a stabilitást és hosszú élettartamot.
  7. Maximális Sütési Hőmérséklet: A formák és az állvány használhatók akár 250°C-os sütési hőmérsékletig.

Méretek:

  • Formák Átmérője: 32 cm
  • Állvány Magassága: 22.5 cm

A Zilner ZL 2134 pizza sütőforma készlet tökéletes választás minden pizza szerelmese számára. Egyszerre akár négy pizzát is süthet, miközben a perforált aljzat biztosítja a tökéletes, ropogós alapot. A NON STICK bevonat és a könnyen tisztítható felület megkönnyíti a használatot, míg a magas minőségű acél állvány garantálja a tartósságot és a stabilitást.

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Pizza Sütőforma Négyrészes Állvánnyal”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Pizza Sütőforma Négyrészes Állvánnyal