Nyomatékkulcs 3/8″ 110Nm MAR-POL

12 990 Ft

Rendelhető

A nyomatékkulcs kifinomult funkciót kínál, mely lehetővé teszi a csavarhúzási erő 1 Nm-es pontosságú beállítását. A kulcs 3/8″-os négyszögletes fejet tartalmaz

Összehasonlítás

12 990 Ft

Termékleírás

3/8″  Nyomatékkulcs 19 – 110 Nm

A dinamometrikus kulcs kifinomult funkciót kínál, mely lehetővé teszi a csavarhúzási erő pontos, 1 Nm-es pontosságú beállítását. A kulcs 3/8″-os négyszögletes fejet tartalmaz foglalatok rögzítésére. Az eszköz 320 mm hosszú nyéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a csavarok 19-től 110 Nm-ig terjedő erővel történő meghúzását. A kulcsot kiváló minőségű CrV acélból készítették, így rendkívül kopásálló és képes nagy terhelések elviselésére.

Technikai jellemzők:

  • Méret: 3/8″
  • Nyomaték tartomány: 19-110 Nm
  • Könnyen olvasható skála Nm (niutonméter) és KPS értékekkel
  • Zároló mechanizmus
  • Finom erőbeállítás a fogantyún
  • Teljes hossz: 370 mm
  • Működési irány váltó: balra/jobbra
  • A képeken látható foglalat nem tartozék, csak a bemutatás céljából került rá.

Speciális tervezésű erősített reteszelés

A MAR-POL  nyomatékkulcs különleges, erősített reteszeléssel rendelkezik, ami VASTAGACÉLBÓL készült. Ebben a kialakításban a retesznek KÉT TÁMASZPONTJA van a fogazaton, ami jelentősen NÖVELI A MECHANIZMUS TARTÓSSÁGÁT, mivel a terhelés két fog között oszlik meg.

Továbbá a reteszelő mechanizmus fő fogaskerék több fogazattal van ellátva, garantálva a munka maximális pontosságát, ami ilyen típusú kulcsoknál különösen fontos.

NYOMATÉKKULCS HASZNÁLATA 110 Nm-es terhelésig

A kívánt nyomaték értékét a kulcs fogantyúján található gyűrű elforgatásával állíthatjuk be 1 Nm pontossággal. A kulcs 3/8″-os négyszögletes véggel rendelkezik foglalatok rögzítésére. A 320 mm hosszú nyélnek köszönhetően a csavarok 19-től 110 Nm-ig terjedő erővel történő meghúzása egyszerűen elvégezhető. A kulcsot kiváló minőségű CrV acélból készítették.

A dinamometrikus kulcs konverziós táblázattal is rendelkezik, ami segítséget nyújt a csavarhúzási erő különböző mérési skálákon történő kiszámításához.

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Nyomatékkulcs 3/8″ 110Nm MAR-POL”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Nyomatékkulcs 3/8" 110Nm MAR-POL

12 990 Ft

Kosárba rakom