Megfigyelő Kamera HD, Wireless, IP

10 490 Ft13 690 Ft (-23%)

Elfogyott

Ez a HD, IP Kamerát, egyesíti a kiváló képminőséget, könnyű vezeték nélküli kapcsolatot és fejlett funkciókat az otthoni biztonsági megfigyeléshez.

Összehasonlítás

10 490 Ft13 690 Ft (-23%)

Termékleírás

Megfigyelő Kamera HD, Wireless, IP

Ismerje meg az újgenerációs HD Wireless IP Kamerát, amely egyesíti a kiváló képminőséget, könnyű vezeték nélküli kapcsolatot és fejlett funkciókat az otthoni biztonsági megfigyeléshez. Ezzel a kamerával mindig biztos lehet abban, hogy otthona biztonságban van, akár nappal, akár éjszaka.

Kivételes Videóminőség:

  • Az IP kamera kiváló képminőséget kínál, élénk színekkel, éles videóval és lenyűgöző részletekkel, hogy a felvételek valósághűek legyenek.
  • Éjjellátás Infravörös Technológiával: Az infravörös éjjellátásnak köszönhetően a kamera akkor is kristálytiszta, színgazdag képeket rögzít, amikor a környezeti fényviszonyok gyengülnek.

Kiemelkedő Funkciók:

  • Az intelligens mozgásérzékelésnek köszönhetően a kamera automatikusan követi és rögzíti a mozgást, valós időben értesítést küldve, ha valamilyen dinamikus változás történik a képben.
  • A kamera lehetővé teszi a kétirányú hangátvitelt, így könnyedén kommunikálhat és hallgathatja a környezetet is.

Kényelmes és Biztonságos Használat:

  • TF-Kártya Bővítési Támogatás: Az IP kamera támogatja a TF-kártya bővítését, így automatikusan rögzíti és tárolja a videókat, amelyek bármikor visszanézhetők és biztonságosan archiválhatók.
  • Egyszerű Vezeték Nélküli Beállítás: A kamera könnyen csatlakoztatható okostelefon alkalmazáshoz WIFI segítségével. Csak egy gombnyomás, és máris elérheti és ellenőrizheti a kamera felvételeit.

Fedezze fel a HD Wireless IP Kamera minden előnyét, és tegye otthonát még biztonságosabbá és könnyebben megfigyelhetővé!

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Megfigyelő Kamera HD, Wireless, IP”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Megfigyelő Kamera HD, Wireless, IP

10 490 Ft13 690 Ft (-23%)