Légkompresszor 8bar 50L Deutsche Stahl

68 490 Ft

Rendelhető

Fedezze fel a Deutsche Stahl DT-50L légkompresszor sokoldalúságát, ami elengedhetetlen olyan helyeken, ahol sűrített levegőre van szükség.

Összehasonlítás

68 490 Ft

Termékleírás

Deutsche Stahl Légkompresszor DT-50L

Főbb tulajdonságok:

  • Kapacitás: 50 liter
  • Tartomány: 8 bar maximális nyomás
  • Tömeg: Kb. 25 kg

Termékleírás:

Fedezze fel a Deutsche Stahl DT-50L légkompresszor sokoldalúságát, ami elengedhetetlen olyan helyeken, ahol sűrített levegőre van szükség. Legyen szó festékszórásról, tisztítási munkálatokról, homokszóráshoz vagy akár gumiabroncsok felfújásához, ez a készülék mindig készen áll a feladatra.

Kiválóan alkalmas pneumatikus szerszámok működtetésére is, csak győződjön meg róla, hogy figyelembe veszi a kompresszor és a használt szerszám közötti egyensúlyt a levegő fogyasztását és üzemeltetési paramétereit illetően.

Funkciók és előnyök:

  • Dupla kimenet: Az egyik kimeneten beszabályozható a légnyomás, míg a másik kimeneten a nyomás akár a maximumig, 8 barig emelkedhet.
  • Hatékony légszűrés: A beszívott levegőt egy nagy hatékonyságú papír szűrővel tisztítjuk meg, hogy biztosítsuk a levegő tisztaságát minden alkalmazás során.
  • Megbízható teljesítmény: Egyhengeres, 2 lóerős léghűtéses, dugattyús, olajkenésű kompresszorral szerelt.
  • Műszaki adatok: 230 V ~ 50 Hz hálózati feszültség, 1500 W névleges teljesítmény és 2850 ford./perc maximális fordulatszám.

A Deutsche Stahl DT-50L légkompresszor nem csak kiváló minőséget és teljesítményt nyújt, hanem hosszú élettartamot és megbízhatóságot is garantál. Ideális választás mind a házi, mind az ipari alkalmazásokhoz.

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Légkompresszor 8bar 50L Deutsche Stahl”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Légkompresszor 8bar 50L Deutsche Stahl

68 490 Ft

Kosárba rakom