LED Fénydekoráció Kültérre

4 990 Ft

Rendelhető

Az ünnepi hangulat most még különlegesebbé válik! Ezzel az fénydekoráció nem csak karácsonykor, hanem az év minden napján varázslatosan díszítheti otthonát.

Összehasonlítás

4 990 Ft

Termékleírás

LED Fénydekoráció – Star Shower Slide Show

Az ünnepi hangulat most még különlegesebbé válik! Ismerje meg a Star Shower Slide Show-t, a legújabb forradalmi fénydekorációs eszközt, amely Magyarországon is újdonságnak számít. Ezzel az eszközzel nem csak karácsonykor, hanem az év minden napján varázslatos fényjátékkal díszítheti otthonát.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű LED technológia: Négy rendkívül erős és energiatakarékos LED égővel rendelkezik, amelyek a piacon a legjobbak közé tartoznak.
  • 12 különböző fólia: Összesen 48 lélegzetelállító kép áll rendelkezésre, melyekkel minden alkalomhoz illő atmoszférát teremthet.
  • Egyszerű használat: Egyszerűen válassza ki a kívánt képet, helyezze be az eszközbe, és már indulhat is a látványosság!
  • Személyre szabható: Gombnyomással állítható a képek közötti váltás módja, legyen az dinamikus mozgás vagy nyugodt állókép.
  • Kimagasló hatósugár: Akár 200 m^2 területet is képes bevilágítani, így az egész házat, kertet beragyogva.
  • Időjárásálló és energiatakarékos: Tökéletesen működik mind bel-, mind kültéren. A rossz időjárási körülmények sem jelentenek akadályt számára.

Miért válassza a Star Shower Slide Show-t?

A fáradtságos és időigényes díszítés, a nem működő égősorok ideje lejárt. A Star Shower Slide Show segítségével az otthona gyorsan és egyszerűen változhat mesebeli álomvilággá. Varázsolja minden pillanatot felejthetetlenné és meghitté a családjával és barátaival!

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “LED Fénydekoráció Kültérre”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

LED Fénydekoráció Kültérre