Karácsonyi Izzó LED Világítás

2 190 Ft2 990 Ft (-27%)

Rendelhető

Az egyedülálló hegyes izzó belül hópehely és karácsonyfa díszítéssel készültek, melyek garantáltan meghitt és varázslatos atmoszférát teremtenek a téli estéken

Összehasonlítás

2 190 Ft2 990 Ft (-27%)

Termékleírás

Karácsonyi LED Világítás – Hegyes Izzó Világítás Hópehellyel és Karácsonyfával

Tegye ünnepivé otthonát ezzel a különleges karácsonyi LED világítással! Az egyedülálló hegyes izzók belül egy-egy hópehely és karácsonyfa díszítéssel készültek, amelyek garantáltan meghitt és varázslatos atmoszférát teremtenek a hideg téli estéken.

Főbb jellemzők:

  • Izzók mérete: Minden izzó 6 cm hosszúságú, ami tökéletes méret a lágy és kellemes fény eléréséhez.
  • LED-ek közötti távolság: Az izzók közötti 20 cm-es távolság biztosítja, hogy a világítás egyenletesen oszlik el a 3 méteres fényhuzalon.
  • Tápellátás: A világítás 3 elemmel működik, így könnyedén elhelyezhető bárhol az otthonában, anélkül, hogy aggódnia kellene az elektromos csatlakozások miatt.
  • Időzítés: Az állandó világítási funkció mellett az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsa a világítás automatikus ki- és bekapcsolását.
  • Vezeték: A 3 méteres fényhuzalhoz további 30 cm vezeték tartozik, így könnyedén elérheti a tápellátást vagy az elemeket.
  • Energiatakarékos: A LED technológia biztosítja, hogy a világítás alacsony energiafogyasztással működjön, miközben hosszú élettartamot és kiváló fényerőt biztosít.
  • Vízállóság: Az IP20 besorolás azt jelenti, hogy a termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Ez a karácsonyi LED világítás nem csak a fa alatt vagy az ablakban mutat jól, hanem bármelyik szobában, ahol egy kis ünnepi hangulatra vágyik. Az átlátszó vezeték diszkréten illeszkedik bármilyen dekorációhoz, így a figyelem kizárólag a ragyogó izzókra irányul. Tökéletes ajándék önmagának vagy szeretteinek ezen az ünnepi szezonon!

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Karácsonyi Izzó LED Világítás”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Karácsonyi Izzó LED Világítás

2 190 Ft2 990 Ft (-27%)

Kosárba rakom