Karácsonyi Fényfüzér Toldható 240 LED

2 490 Ft3 490 Ft (-29%)

A fényfüzér toldható kialakítás, a változatos világítási módok és az energiatakarékos működés révén egyszerre praktikus és dekoratív.

Összehasonlítás
Cikkszám: VSM-00011895 Kategóriák: , ,

2 490 Ft3 490 Ft (-29%)

Kiürítés

Termékleírás

Karácsonyi Fényfüzér Toldható 240 LED

  1. Toldható Kialakítás: Ez a karácsonyi fényfüzér toldható kialakítású, ami lehetővé teszi, hogy a hosszát a saját igényeihez igazítsa. Ezáltal tökéletesen illeszkedik a kívánt területre, legyen szó otthoni dekorációról vagy kültéri díszítésről.
  2. Nyolcféle Világítási Mód: A fényfüzér nyolc különböző világítási móddal rendelkezik, így választhat a folyamatos világítás, különböző villogó és fényjáték programok közül. Ideális választás az ünnepi hangulat megteremtéséhez.
  3. Hálózati Működés: Az elektromos hálózatról történő működés biztosítja a stabil és megszakítás nélküli fényt, így a fényfüzér hosszú időn keresztül képes világítani.
  4. Optimális Hossz: A fényfüzér 15 méter hosszú, míg az adapter kábela 1,5 méter, így elegendő távolságot biztosít a konnektorig való csatlakozáshoz.
  5. Energiatakarékos Világítás: A fényfüzér 10W-os teljesítményű és 220V-os feszültségen működik, garantálva az energiatakarékos, ugyanakkor fényes világítást.

Ez a karácsonyi LED fényfüzér ideális választás az ünnepi hangulat megteremtéséhez. A toldható kialakítás, a változatos világítási módok és az energiatakarékos működés révén egyszerre praktikus és dekoratív kiegészítője lehet otthonának vagy kertjének. Az egyszerű csatlakoztatás és a megbízható hálózati működés révén gondtalanul élvezheti az ünnepi fényjátékot.

Termék adatok

További információk

Szín

, ,

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Karácsonyi Fényfüzér Toldható 240 LED”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Karácsonyi Fényfüzér Toldható 240 LED

2 490 Ft3 490 Ft (-29%)

Kosárba rakom