Ergonomikus Memóriahabos Nyakpárna

2 990 Ft

Rendelhető

Ez az U-alakú memóriahabos nyakpárna tökéletes választás azok számára, akik szeretnék a lehető legkényelmesebben és pihentetőbben tölteni az utazási idejüket.

Összehasonlítás

2 990 Ft

Termékleírás

Ergonomikus Memóriahabos Nyakpárna

  • Ergonómikus Design: Ez az U-alakú memóriahabos nyakpárna ergonomikusan tervezték, hogy támogatást nyújtson a nyaknak és kényelmes pihenést biztosítson utazás közben.
  • Memóriahab Anyag: A magas sűrűségű memóriahab anyag alkalmazkodik a fej és a nyaki gerinc formájához, így minden utazás során a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja.
  • Megemelt Hátsó Lebenyek: A hátsó részen megemelt lebenyek biztosítják a fej kényelmes támasztását, és segítenek megőrizni a nyak természetes görbületét.
  • Puha és Bársonyos: A párna felülete különösen puha és kellemes tapintású, biztosítva a maximális kényelmet.
  • Állítható Rugós Zsinórzár: Az állítható rugós zsinórzárnak köszönhetően könnyen beállítható a nyakmérethez, így biztosítva az optimális illeszkedést.
  • Könnyű Hordozhatóság: Kompakt méretével a párna könnyen hordozható és ideális társ a hosszabb busz-, vonat- vagy repülőutakhoz, valamint a vezetési fáradtság megelőzésére is.

Mérete: 26 x 23 x 14 cm

Ez az U-alakú memóriahabos nyakpárna tökéletes választás azok számára, akik szeretnék a lehető legkényelmesebben és pihentetőbben tölteni az utazási idejüket. A korszerű ergonómikus kialakításnak és a memóriahabnak köszönhetően, a nyak és a fej megfelelő támasztékot kap, így az utazások során is pihentető alvásban lehet része. A párna állíthatósága miatt mindenki számára személyre szabott kényelmet biztosít.

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Ergonomikus Memóriahabos Nyakpárna”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Ergonomikus Memóriahabos Nyakpárna