Eberbach tésztagép EB-3602

15 990 Ft

Rendelhető

 • Anyaga: krómozott vas
 • Mérete: 20*15*20 cm
 • Tartalma: tésztanyújtó, széles- és cérnametélt készítéshez tartozék, tekerőkar, leszorító.
Összehasonlítás
Cikkszám: VSM-00011747 Kategóriák: , Címkék: , , ,

15 990 Ft

Termékleírás

Fedezze fel a tökéletes tészta elkészítés művészetét a Krómozott Vas Tésztagéppel. Ez a lenyűgöző konyhai eszköz egyaránt ideális az otthoni szakácsok és a gasztronómiai mesterművek iránt érdeklődők számára. A minőségi alapanyagból készült és gondosan tervezett tésztagép garantálja a tökéletes tészta elkészítését minden alkalommal.

Az anyaga, krómozott vas, nemcsak a kiváló minőségű, hanem a tartósság és a hosszú élettartam szempontjából is kiemelkedő. Az ellenálló felület biztosítja, hogy a tészta ne tapadjon a géphez, és könnyen dolgozhatunk vele. A tésztagép méretei (20x15x20 cm) ideálisak a konyhában való használatra, és nem foglal sok helyet.

A csomagban megtalálható minden, amire a kreatív tésztaelkészítéshez szüksége lehet: a tésztanyújtó, a széles- és cérnametélt készítéshez tartozék, a tekerőkar és a leszorító is része a terméknek. A bruttó súlya 2,7 kg és a nettó súlya 2,4 kg, így könnyedén kezelhető és mozgatható.

Használata rendkívül egyszerű és gyors. A tésztagépet egyszerűen rögzítse a munkafelületre. A tészta nyújtása a következő lépéseket követi: igazítsa a tésztát a sima hengerek közé, majd lassan tekerje a hajtókart. A nyújtott tészta vágásához helyezze fel a vágó egységet a gépre. Továbbá, a kinyújtott tésztát igazítsa a vágóhengerek valamelyike közé, majd lassan tekerje a kart.

A tisztítása is könnyű. Használat után szedje szét a tésztagépet a mellékelt szétszerelési útmutató szerint, majd mossa el és szárítsa meg. Ezután könnyedén ismét összeszerelheti a gépet, hogy újra élvezhesse a tésztaelkészítés folyamatát.

A Krómozott Vas Tésztagép változatos felhasználást tesz lehetővé. Ideális szélesmetélt, csusza, lebbencs, cérnametélt, tagliatelle vagy akár lasagne készítéséhez. Merüljön el a tészta készítésének örömteli világában ezzel a kiváló minőségű és sokoldalú tésztagéppel, amely a tésztakészítés egyszerűségét és élvezetét kínálja Önnek és szeretteinek!

 • Anyaga: krómozott vas
 • Mérete: 20*15*20 cm
 • Tartalma: tésztanyújtó, széles- és cérnametélt készítéshez tartozék, tekerőkar, leszorító.
 • Bruttó súlya: 2,7 kg
 • Nettó súlya: 2,4 kg
 • Használata: A tésztagépet a munkafelületre kell rögzíteni. Majd elkezdhetjük a tésztát nyújtani a következőképpen: a tésztát felülről igazítsuk a sima hengerek közé, miközben a hajtókart lassan tekerjük. A nyújtott tészta vágásához helyezzük fel a vágó egységet a gépre.Majd a kinyújtott tésztát igazítsuk a vágóhengerek valamelyike közé, és lassan tekerjük a kart.
 • Tisztítása: Használat után a tésztagépet a termék dobozában mellékelt szétszerelési útmutató szerint szét kell szedni. Majd elmosni és megszárítani. Utána ismételten összeszerelhető.
 • Használható: szélesmetélt, csusza, lebbencs, cérnametélt, tagliatelle, lasagne készítésére

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “Eberbach tésztagép EB-3602”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

Eberbach tésztagép EB-3602

15 990 Ft

Kosárba rakom