3D alvó maszk Bluetooth 5.0 vezeték nélküli

5 990 Ft6 790 Ft (-12%)

Rendelhető

  • A maszk használata lehetővé teszi, hogy alváskor zenét hallgasson és akár hason vagy oldalon fekve.
  • Segít Önnek a fárasztó hétköznapok kikapcsolásában, meditáláskor vagy csak lehetővé teszi, hogy alvás előtt egy kis zenét hallgat fekve.
Összehasonlítás

5 990 Ft6 790 Ft (-12%)

Termékleírás

Az alvómaszk bluetooth-on keresztül csatlakozik a kívánt eszközhöz, és zenehallgatásra, illetve akár telefonhívásokra is használható. Kiváló szem maszk, hiszen a beépített mikrofonnak és fejhallgatónak köszönhetően használhassa pihenés közbe is.

A maszk használata lehetővé teszi, hogy alváskor zenét hallgasson és akár hason vagy oldalon fekve. Segít Önnek a fárasztó hétköznapok kikapcsolásában, meditáláskor vagy csak lehetővé teszi, hogy alvás előtt egy kis zenét hallgat fekve.

Remek termék mindazoknak, akik nem tudnak fényes délutánokkor pihenni vagy azok számára, akik folyton utaznak, akár repülővel akár vonattal. Tökéletesen blokkolja a fényt, olyan, mintha éjszaka lenne, hogy jobban aludj

Lehetővé teszi, hogy zenét hallgass további fejhallgató viselése nélkül. A vezeték nélküli csatlakozás előnyeit élvezheted, akár otthon, akár szállodában, vagy utazás közben.

Kényelmes és tartós alvást biztosít. A puha, állítható heveder nem fog összeakadni a hajaddal. 2 órás gyorstöltés, 10 óra folyamatos lejátszás

A legújabb Bluetooth stabilabb kapcsolattal és távolabbi átvitellel rendelkezik. A kiváló hangminőség merített környezetet biztosít a fülnek.

Amikor elalszol, és az akkumulátor lemerül, ez a bluetooth szem maszk nem sípol, hogy felébredj. Nagyon könnyű, és a bőrbarát légáteresztő anyag kényelmesen viselhető.

Ideális álmatlanság, migrénes fejfájás és száraz szem esetén, mivel a hipoallergén anyag lélegző rostjai lehetővé teszik az egészséges oxigénáteresztést, miközben távol tartják a száraz levegőt.

Csomag tartalma:

  • bluetooth alvó maszk
  • USB töltőkábel

Vélemények (0)

Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket: “3D alvó maszk Bluetooth 5.0 vezeték nélküli”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Menü

3D alvó maszk Bluetooth 5.0 vezeték nélküli

5 990 Ft6 790 Ft (-12%)

Kosárba rakom